Mai és tard per fer una cosa nova. No, no em posaré a fer de cuinera, de moment només a casa.
L’altre dia vaig voler fer massa de pizza. Per què comprar-la congelada? I la veritat és que és ben senzill de fer! Senzill i bo.
Així que mànigues arremangades i cap a la cuina.
Ingredients (4 persones):
400 g de farina
1 cullereta de sal
1 cullereta de sucre
3 culleretes d’oli
1 cullereta de llevat en pols
20 cl d’aigua
Barregem el llevat i el sucre amb l’aigua, tèbia, d’aquesta manera el llevat es dissolt més ràpid i no fa grumolls. A part, posem la farina, la sal i l’oli. De mica en mica ho barregem amb l’aigua. Ho amassem fins que ja no s’enganxi als dits. Ho deixem reposar tapat amb un drap de cuina. Com a mínim s’ha de deixar una hora, com més estona estigui millor.
Abans de fer les pizzes, cal que ho tornem a amassar. Ho deixem reposar, com a mínim un quart més.
I ja podem fer les pizzes!
Deixa un comentari